Programează-te

DentalQ

Program

Luni - Vineri: 08:00 - 20:30
Sâmbătă: 08:00 - 14:00
Duminică: Închis

servicii-1

Albire dentara acasă vs. albirea dentară profesională: Ce alegem?

Albirea dentară este un subiect de interes pentru mulți dintre noi, deoarece un zâmbet strălucitor ne oferă încredere și ne face să ne simțim bine în pielea noastră. Când vine vorba de a alege între albirea dentară acasă și albirea dentară profesională în cabinet, decizia poate fi dificilă. În acest articol, vom compara cele două metode de albire dentara și vom evidenția de ce albirea dentară la o clinică stomatologică, este de cele mai multe ori, alegerea mai bună.

 

Albire Dentara Profesională în Cabinet

Albirea dentară profesională, realizată în cabinetul stomatologic, oferă numeroase avantaje care nu pot fi egalate de metodele de albire acasă. Iată de ce:

 1. Rezultate Imediate și Eficiente: Procedura de albire la clinica stomatologică București DentalQ este rapidă și eficientă. Într-o singură ședință, sub supravegherea atentă a unui specialist, poți obține dinți mai albi cu până la 10 nuanțe. Acest lucru este posibil datorită utilizării unor agenți de albire mai puternici și a tehnologiei avansate, cum ar fi lampa cu lumină LED. În comparație cu produsele de albire acasă, care necesită săptămâni sau chiar luni pentru a vedea rezultatele, albirea în cabinet oferă un rezultat instantaneu și vizibil.
 2. Siguranță și Expertiză: La DentalQ, albirea dentară profesională este realizată de specialiști care au cunoștințele și experiența necesare pentru a efectua procedura în siguranță. Un medic stomatolog va evalua starea de sănătate a dinților și gingiilor tale și va adapta tratamentul în funcție de nevoile tale specifice. Astfel, riscul de complicații, cum ar fi iritațiile gingivale sau sensibilitatea dentară, este minimizat.
 3. Rezultate Durabile: Albirea în cabinet oferă rezultate de durată, care pot fi menținute mult timp cu o igienă orală corespunzătoare și evitarea alimentelor și băuturilor care pot păta dinții, cum ar fi cafeaua și vinul roșu.
 4. Tehnologie Avansată: Clinica stomatologică utilizează tehnologie de ultimă generație pentru a asigura cele mai bune rezultate. De exemplu, DentalQ foloseste lampa de albire Philips Zoom și laserul Biolase EpicX pentru a activa agenții de albire. Aceste tehnologii maximizează eficiența tratamentului și reduc timpul necesar pentru obținerea rezultatelor dorite.

Albire Dentara Acasă

Procedura de albire dentara acasă este o opțiune populară datorită costurilor mai reduse și confortului de a face procedura în propria casă. Totuși, aceasta vine cu anumite limitări și riscuri:

 1. Rezultate Limitate: Deși produsele de albire acasă, cum ar fi gelurile și gutierele, pot oferi o anumită îmbunătățire a culorii dinților, rezultatele sunt adesea mai puțin vizibile și mai puțin durabile decât cele obținute în cabinet.
 2. Risc de Eroare: Albirea acasă necesită o utilizare corectă a produselor pentru a evita iritațiile gingivale și sensibilitatea dentară. Fără supravegherea unui specialist, există riscul de a folosi produse inadecvate sau de a exagera cu aplicările.
 3. Menținerea Rezultatelor: Albirea acasă poate menține temporar rezultatele, dar pentru a obține și a păstra un zâmbet strălucitor pe termen lung, este adesea necesar să completezi tratamentele acasă cu sesiuni profesionale de albire. Produsele de albire acasă sunt mai potrivite pentru întreținerea rezultatelor obținute în cabinet decât pentru obținerea unui alb puternic de la zero.
 4. Gama de Produse Disponibile: Pe piață există o varietate de produse de albire pentru acasă, de la benzi și geluri la paste de dinți și gutiere personalizabile. Totuși, calitatea și eficiența acestor produse pot varia considerabil. Fără îndrumarea unui specialist, poate fi dificil să alegi produsul potrivit pentru nevoile tale specifice.

Recomandări pentru Întreținerea Albirii Dentare

Indiferent de metoda de albire aleasă, este esențial să urmezi câteva recomandări pentru a menține rezultatele obținute:

 • Evită alimentele și băuturile colorate: În primele două săptămâni după albire, evită cafeaua, ceaiul, vinul roșu și alte alimente sau băuturi care pot păta dinții.
 • Igienă orală riguroasă: Periază-ți dinții de cel puțin două ori pe zi și folosește ața dentară pentru a preveni formarea plăcii bacteriene și a tartrului.
 • Vizite regulate la dentist: Mergi la controale periodice pentru a-ți verifica sănătatea dentară și pentru a efectua curățări profesionale care pot ajuta la menținerea rezultatelor albirii.

Concluzie

Deși albirea dentară acasă poate părea convenabilă, tratamentul de albire dentară profesională în cabinet oferă avantaje clare în ceea ce privește siguranța, eficiența și durabilitatea rezultatelor. Pentru un zâmbet strălucitor și sănătos, recomandăm să alegi albirea dentară realizată de specialiștii din cabinetul nostru stomatologic din București. Vei beneficia de expertiză profesională și de cele mai bune tehnologii disponibile pentru a-ți reda încrederea în zâmbetul tău.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu ai rezervat consultatia gratuita ?

Mai ai o sansa!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

*Oferta valabila doar pentru pacientii noi!

Felicitari!

Ai castigat o 

CONSULTATIE GRATUITA

Ora
Minute
Secunde

Profita Acum si Beneficiezi de una dintre cele 5 Consultatii Gratuite pentru clienti noi. Completeaza Formularul si te vom contacta noi pentru a programa consultatia.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

*Oferta valabila doar pentru pacientii noi!