Programează-te

DentalQ

Program

Luni - Vineri: 08:00 - 20:30
Sâmbătă: 08:00 - 14:00
Duminică: Închis

One day implant

Așa cum îi sugerează și numele, conceptul ONE DAY IMPLANT înseamnă aplicarea implantului dentar și a coroanei protetice în aceeași ședință, redându-i pacientului estetica si funcționalitatea dorita. Este o tehnică des folosita, in special in cazul in care este necesara extracția unui dinte frontal sau a mai multor dinți vizibili in zâmbet si vorbire. Într-o singura ședință pacientului i se realizează extracția dintelui irecuperabil si in locuirea lui cu un implant peste care este aplicata o coroana provizorie. Practic pacientul nu este nevoit sa stea nici un moment fără o coroana dentara.

ani
de experiență
1 +
pacienți
fericiți
0 k

Tot conceptul are la baza o planificare digitala foarte atenta si confecționarea unui ghid chirurgical ce ajuta specialistul sa insere implantul in poziția dorita. Înainte de a începe intervenția in sine, avem practic totul pregătit pentru tine, inclusiv coroana dentara provizorie ce va fii aplicata sa finalul ședinței asigurându-ne astfel ca vei continua sa zâmbești.
Un alt mare avantaj este faptul ca este o tehnică minim invaziva, de cele mai multe ori nu sunt necesare incizii la nivelul gingiei, recuperarea fiind astfel mult mai simplă.

Program clinică

Vă așteptăm cu drag în clinica noastră!
Luni-Vineri
08:00 – 20:00
Sâmbătă
09:00 – 15:00
Duminică
Închis

Contact:

Contactează-ne

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Serviciul ales

Nu ai rezervat consultatia gratuita ?

Mai ai o sansa!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

*Oferta valabila doar pentru pacientii noi!

Felicitari!

Ai castigat o 

CONSULTATIE GRATUITA

Ora
Minute
Secunde

Profita Acum si Beneficiezi de una dintre cele 5 Consultatii Gratuite pentru clienti noi. Completeaza Formularul si te vom contacta noi pentru a programa consultatia.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

*Oferta valabila doar pentru pacientii noi!