Programează-te

DentalQ

Program

Luni - Vineri: 08:00 - 20:30
Sâmbătă: 08:00 - 14:00
Duminică: Închis

Coroana dentara pe implant

Coroana dentară pe implant este o piesă dentară restaurativă concepută pentru a înlocui un dinte lipsă sau grav deteriorat. Procesul implică plasarea chirurgicală a unui implant dentar, în osul maxilarului, pentru a servi drept rădăcină artificială a dintelui.

Odată ce implantul se integrează în os, o coroană dentară personalizată este atașată în siguranță de implant, restabilind atât aspectul natural, cât și funcția dintelui lipsă. Acest tratament este o soluție fiabilă și de lungă durată care îmbunătățește zâmbetul pacientului și capacitatea acestuia de a mesteca și de a vorbi confortabil.

ani
de experiență
1 +
pacienți
fericiți
0 k

Dinții adiacenți nu sunt modificați (șlefuiți) sau compromiși pentru a susține coroana dintelui lipsă, păstrând sănătatea orală generală.

Coroanele de implant vă pot spori stima de sine restabilindu-vă zâmbetul și oferindu-vă încrederea de a interacționa și de a zâmbi liber.

Coroanele pe implant elimină necesitatea protezelor dentare detașabile, oferind o opțiune mai confortabilă de restaurare, lipsită de neplăcerile cauzate de deplasările nedorite ale protezelor mobile.

Beneficiile coroanei dentare pe implant

Favorizează o mai buna curățare a zonei, prin existența elementelor dentare individuale, și prin posibilitatea de a utiliza mijloacele suplimentare de curățare cum ar fi ața interdentară sau periuțele interdentare

Coroana dentara pe implant este atașată la implanturile dentare prin intermediul bonturilor protetice, oferind o soluție stabilă și de lungă durată pentru înlocuirea dinților lipsă..

Coroana dentara pe implant este proiectată pentru a se potrivi cu forma, dimensiunea și culoarea dinților dumneavoastră naturali, oferindu-vă un zâmbet cu aspect natural.

Cu coroanele de implant, vă puteți bucura de o funcție masticatorie îmbunătățita și de o vorbire mai clară, deoarece funcționează similar cu dinții naturali.

Implanturile stimulează osul maxilar, ajutând la menținerea densității acestuia și la prevenirea pierderii osoase, care poate apărea atunci când lipsesc dinții.

Program clinică

Vă așteptăm cu drag în clinica noastră!
Luni-Vineri
08:00 – 20:00
Sâmbătă
09:00 – 15:00
Duminică
Închis

Contact:

Contactează-ne

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Serviciul ales

Nu ai rezervat consultatia gratuita ?

Mai ai o sansa!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

*Oferta valabila doar pentru pacientii noi!

Felicitari!

Ai castigat o 

CONSULTATIE GRATUITA

Ora
Minute
Secunde

Profita Acum si Beneficiezi de una dintre cele 5 Consultatii Gratuite pentru clienti noi. Completeaza Formularul si te vom contacta noi pentru a programa consultatia.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

*Oferta valabila doar pentru pacientii noi!