Programează-te

DentalQ

Program

Luni - Vineri: 08:00 - 20:30
Sâmbătă: 08:00 - 14:00
Duminică: Închis

Tehnologii digitale

In ultimii ani, domeniul stomatologiei a fost martorul unor progrese tehnologice remarcabile care au revoluționat modul in care este gestionata sănătatea orala si sunt realizate tratamentele dentare. Aceste tehnologii digitale de ultima ora nu numai ca sporesc precizia si eficacitatea procedurilor stomatologice, dar îmbunătățesc rezultatele si confortul pacientului.

Si pentru ca scopul nostru este ca tu sa ai parte de  tratamente stomatologice de înalta calitate, in clinica DentalQ  avem la dispoziție tehnologii moderne cu ajutorul cărora oferim orice tip de tratament dentar, totul sub un  singur acoperiș.

ani
de experiență
1 +
pacienți
fericiți
0 k

Laserul  stomatologic EPIC X BIOLASE

Laserul  stomatologic EPIC X BIOLASE, unul din cele mai performante tehnologii digitale la nivel mondial, cu ajutorul căruia oferim tratamente minim invazive, extrem de precise si, cel mai important, complet nedureroase.

Scanner ul intraoral DEXIS 3800W

Scanner ul intraoral DEXIS 3800W, tehnologie moderna de amprentare digitala ce ne ajuta sa oferim tratamente cu un grad de eficienta si predictibilitate considerabil mai mari comparativ cu amprenta dentara clasica.

Microscopul dentar LEICA

Microscopul dentar LEICA , dispozitiv ce oferă medicului precizie vizuala de 400 de ori mai mare decât ochiul liber, contribuind astfel semnificativ la precizia si calitatea tratamentelor dentare.

Centru de radiologie digitala

Centru de radiologie digitala dotat cu echipamente performante ce ne permit realizarea oricărui tip de investigație imagistica 2D sau 3D necesare pentru stabilirea unui diagnostic precis.

Tehnologia Phillips ZOOM!

Folosita in tratamentul de albire profesionala cu ajutorul căreia obținem dinți mai albi cu pana la 10 nuanțe  in doar 45 de minute!

Autoclav MELAG

 Lider in domeniul sterilizarii pentru clinicile stomatologice din intreaga lume.

Program clinică

Vă așteptăm cu drag în clinica noastră!
Luni-Vineri
08:00 – 20:00
Sâmbătă
09:00 – 15:00
Duminică
Închis

Contact:

Contactează-ne

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Serviciul ales

Nu ai rezervat consultatia gratuita ?

Mai ai o sansa!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

*Oferta valabila doar pentru pacientii noi!

Felicitari!

Ai castigat o 

CONSULTATIE GRATUITA

Ora
Minute
Secunde

Profita Acum si Beneficiezi de una dintre cele 5 Consultatii Gratuite pentru clienti noi. Completeaza Formularul si te vom contacta noi pentru a programa consultatia.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

*Oferta valabila doar pentru pacientii noi!