Programează-te

DentalQ

Program

Luni - Vineri: 08:00 - 20:30
Sâmbătă: 08:00 - 14:00
Duminică: Închis

Ortodonție Digitală

Cu timpul, odată cu apariția de noi tehnologii, tratamentul ortodontic a beneficiat de multiple simplificări în ceea ce privește obținerea diagnosticului și a dispozitivelor necesare în vederea corecției.

ani
de experiență
1 +
pacienți
fericiți
0 k
coroane dentare

Scanerul intraoral

Este un dispozitiv utilizat în ortodonție digitală,care permite înregistrarea în raport de 1/1 a arcadelor dentare și a celor două maxilare în acest mod evitându-se de multe ori amprentarea clasică (mulajul) și neplăcerile legate de această procedură. 

Dispozitivul Mod-Jaw

Înregistrarea ocluziei cu ajutorul dispozitivului Mod-Jaw: presupune definirea poziției în care mușcă pacientul, vizualizarea mișcărilor de deschidere-închidere ale gurii, a mișcărilor de deplasare a condicilor (capetelor mandibulei) în articulația temporo-mandibulară. În acest fel tratamentele, atât cele ortodontice cât și cele protetice (lucrări dentare) vor fi realizate în mod corect și fără efecte negative în timp legate de apariția durerilor articulare, uzura anormală a dinților, spargerea lucrărilor protetice etc. 

Simularea deplasărilor dentare

Realizarea simulării deplasărilor dentare necesare corecției dinților: această simulare poate oferi informații prețioase legate de planul de tratament și crește predictibilitatea rezultatelor obținute. În cadrul tratamentului cu gutiere ortodontice pacientul poate previzualiza zâmbetul obținut la finalul tratamentului încă de la începutul acestuia.

Dispozitivul Benefit

Realizarea planificărilor necesare aplicării dispozitivelor Benefit. Această planificare presupune o suprapunere între computer-tomograful și scanarea arcadei dentare ale pacientului și realizarea unui ghid chirurgical de inserare a ortoimplantelor într-o poziție de maximă siguranță și într-un os de calitate optimă.

Digital Smile Design

Previzualizarea rezultatelor la finalul tratamentului ortodontic prin restaurări estetice de tipul fațetelor dentare (Digital Smile Design): medicul specialist protetician poate vizualiza în acest mod ce obiective mai sunt de obținut prin tratamentul ortodontic în așa fel încât rezultatul estetic de la final să fie pe măsura așteptărilor pacientului.

Gutierele ortodontice

Realizarea gutierelor ortodontice: acestea se realizează în urma scanării arcadelor dentare și realizării unui model 3D virtual. Peste acest model poate fi suprapus, pentru o și mai bună precizie și pentru aprecierea ofertei osoase în vederea alinierii dinților, și un Computer Tomograf al pacientului cu vizualizarea exactă a poziției coroanelor dentare și a rădăcinilor. Se realizează ulterior o corecție progresivă (planificare a deplasării dinților) și acest lucru se transpune în obținerea unor seturi de  gutiere ortodontice care corectează treptat, pe măsura ce sunt înlocuite, problemele legate de estetica și funcționalitatea dinților.

APARAT DENTAR

530

320 RON

Primul pas catre un zambet perfect:

Aparat Dentar Bucuresti

Program clinică

Vă așteptăm cu drag în clinica noastră!
Luni-Vineri
08:00 – 20:00
Sâmbătă
09:00 – 15:00
Duminică
Închis

Contact:

Contactează-ne

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Serviciul ales

Nu ai rezervat consultatia gratuita ?

Mai ai o sansa!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

*Oferta valabila doar pentru pacientii noi!

Felicitari!

Ai castigat o 

CONSULTATIE GRATUITA

Ora
Minute
Secunde

Profita Acum si Beneficiezi de una dintre cele 5 Consultatii Gratuite pentru clienti noi. Completeaza Formularul si te vom contacta noi pentru a programa consultatia.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

*Oferta valabila doar pentru pacientii noi!