Programează-te

DentalQ

Program

Luni - Vineri: 08:00 - 20:30
Sâmbătă: 08:00 - 14:00
Duminică: Închis

Fast and Fixed

Pierderea dinților, indiferent de vârsta la care se întâmpla, afectează pe lângă starea generala de sănătate, stima de sine si calitatea vieții sociale.

Sistemul FAST AND FIXED este o inovație in implantologia orala ce permite pacienților care si-au pierdut toți dinții sa zâmbească din nou, fără complexe, cu ajutorul unor lucrări fixe, iar asta doar într-o singura zi!!! Sistemul este cunoscut si sub numele de “dinți ficși într-o zi”.

ani
de experiență
1 +
pacienți
fericiți
0 k
Fast and fixed

Care sunt avantajele tehnice ale sistemului FAST AND FIXED?

Bucuria de a avea dinți ficși în 24 de ore. Eventualele extracții dentare necesare, inserarea implanturilor si aplicarea unei lucrări provizorii, toate se petrec într-o singura zi, cu minim de disconfort.

Costuri mai mici in comparație cu procedura clasica. Sistemul Fast&Fixed are marele avantaj de a permite inserarea a 6 implanturi la maxilar si 4 la mandibula, fata de varianta clasica, in care se inserau 8-10 implanturi pe fiecare arcada.

Rezultatul obținut îmbunătățește aspectul estetic si confortul pacientului. Poți manca si poți zâmbi fără griji!

Când este indicată tehnica FAST AND FIXED?

 • In cazul pacienților edentați total, adică celor cărora le lipsesc toți dinții
 • In cazul pacienților ce poarta proteze mobile si își doresc sa își imbunatateasca calitatea vieții printr-o dantura fixa care sa ii ajute sa mănânce tot ce își doresc, sa vorbească si sa zâmbească fără griji.
 • In cazul pacienților ce urmează sa își piardă toți dinții din cauza parodontozei, cariei dentare,etc.
 • Atunci când îți dorești implanturi dentare si o lucrare fixa imediata

Care sunt etapele tratamentului cu implanturi dentare într-o singură zi?

 1. Consultația cu medicul specialist chirurg.
 2. Realizarea unor investigații imagistice 2D si 3D. Si pentru ca timpul si confortul tău contează foarte mult pentru noi, in cadrul clinicii DentalQ am creat un centru de radiologie propriu unde putem realiza orice tip de radiografie si tomografie ce ne este necesara pentru a planifica pana la ultimul detaliu întreaga intervenție chirurgicala.
 3. Intervenția chirurgicala de inserare a implanturilor dentare. Daca este necesar, in aceasta etapa for fii făcute si extracții dentare, îndepărtarea de focare infecțioase.
 4. Aplicarea unor bonturi speciale pe implanturile gata inserate
 5. Amprentarea.
 6. In câteva ore vei primi, atașata de implanturile inserate, o lucrarea FIXA provizorie. La 6 luni, după vindecarea si integrarea implanturilor dentare, lucrarea provizorie va fii înlocuita cu una definitiva.

Cât costă să am dantura fixă într-o singură zi?

Tehnica Fast and Fixed este o tehnică mai puțin costisitoare decât varianta clasica. In trecut erau necesare 8-10 implanturi pe fiecare arcada pentru a putea sa te bucuri de avantajele unei danturi fixe. Totodată erau necesare proceduri suplimentare de adiții de os, proceduri ce cresc semnificativ costul unui astfel de tratament. Cu ajutorul tehnologiei FAST AND FIXED reușim sa-ți redam zâmbetul si confortul , folosind 6 implanturi la maxilar si 4 la mandibular, costurile scăzând astfel semnificativ.

Care sunt recomandările si indicațiile după procedura
FAST AND FIXED?

 • In primele zile este indicat sa ai o alimentație semi-solida, sa mănânci alimente moi. Pe toată perioada de vindecare a implanturilor este bine sa eviți alimente foarte tari.
 • Este indicat sa eviți fumatul. Nicotina ar putea duce la apariția unei suprainfectări, si totodată întârzie procesul de vindecare a implanturilor.
 • Acorda o atenție sporita igienei dentare. Completează periajul dentar cu folosirea unui dus bucal si apa de gura. Te așteptam in clinica o dată la 3 luni pentru a realiza igienizarea periodica. Succesul si durabilitatea unui tratament stomatologic sunt legate foarte strâns de calitatea igienei personale si respectarea controalelor periodice.

La finalul intervenției, specialiștii DentalQ iți vor oferi toate recomandările si indicațiile de care ai nevoie. Astfel disconfortul va fii minim si tu te vei bucura de zâmbetul tău.

Program clinică

Vă așteptăm cu drag în clinica noastră!
Luni-Vineri
08:00 – 20:00
Sâmbătă
09:00 – 15:00
Duminică
Închis

Contact:

Contactează-ne

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Serviciul ales

Nu ai rezervat consultatia gratuita ?

Mai ai o sansa!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

*Oferta valabila doar pentru pacientii noi!

Felicitari!

Ai castigat o 

CONSULTATIE GRATUITA

Ora
Minute
Secunde

Profita Acum si Beneficiezi de una dintre cele 5 Consultatii Gratuite pentru clienti noi. Completeaza Formularul si te vom contacta noi pentru a programa consultatia.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

*Oferta valabila doar pentru pacientii noi!