Programează-te

DentalQ

Program

Luni - Vineri: 08:00 - 20:30
Sâmbătă: 08:00 - 14:00
Duminică: Închis

Albire dentara profesionala

In societatea actuala, zambetul reprezinta cartea noastra de vizita. Este un lucru cert faptul ca un zambet alb si stralucitor ajuta la intarirea relatiilor sociale si profesionale.

Albirea dentară profesională este o procedura de estetica dentara prin care specialiștii DentalQ îți redau starea de bine si încrederea in sine. Sigura si rapida, albirea dentara este o procedura mult dorita de către pacienții noștri prin care obținem dinți mai albi cu pana la 10 nuanțe.

ani
de experiență
1 +
pacienți
fericiți
0 k
Alibirea dentară

Întrebări frecvente

Albirea dentară profesională este o procedura prin care sunt îndepărtate petele intrinseci de pe dinți, obținând astfel un zâmbet mai alb. Cu ajutorul unor substanțe chimice (peroxid de hidrogen) activate prin diferite tehnologii putem deschide nuanța dinților, obținând astfel un zâmbet mai luminos si mai strălucitor. Poate fi făcuta in cabinetul stomatologic cu ajutorul diferitelor tehnologii, dar si acasă după o evaluare a medicului dentist care îți va recomanda varianta ideala pentru tine.

Stilul de viata si procesul de îmbătrânire pot închide la culoare nuanța dinților. Multe din lucrurile pe care le facem in mod obișnuit pot contribui la pigmentarea dinților (consumul de cafea, ceaiuri, sucuri colorate, vin rosu sau fumatul).

Cea mai simplă, rapida si eficienta procedura estetica este albirea dentara profesionala făcuta in cabinetul stomatologic. Este o procedura sigura ce nu afectează țesuturile dentare si in doar 30-45 de minute obții zâmbetul mult dorit.

Spre deosebire de diferitele produse din comerț ce promit un zâmbet mai alb, albirea dentara este singura modalitate de a albii efectiv dinții, restul doar îndepărtează ușor colorații de pe suprafața smalțului, dând impresia unei nuanțe mai deschisa a dinților.

Rezultatul  obținut poate dura ani. Totul depinde foarte mult de obiceiurile alimentare si stilul de viata. Ținând cont de sfaturile noastre de la finalul ședințelor de albire,  suntem siguri ca zâmbetul tău va fii la fel de fermecător si la următoarea întâlnire.

Exista mai multe tipuri de albiri dentare, albirea pe care o facem in cabinetul stomatologic sub stricta supraveghere a medicului dentist si albirea pe care o poți face acasă cu ajutorul gutierelor de albire. Cea mai eficientă, sigura si rapida este albirea profesionala făcuta in cabinet.

La DentalQ albirea dentara se face cu ajutorul tehnologiilor moderne precum  laserul Biolase EpicX sau lampa de albire Philips Zoom!.

Prima etapa consta într-o consultație cu medicul dentist in care se stabilește nuanța dinților tai si ce tip de albire ți se potrivește cel mai bine. Este un moment bun pentru a face si o igienizare dentara. Este bine de știut ca înainte de ședința de albire, dinții trebuie sa fie curați, fără depozite de tartru si placa bacteriana. Astfel gelul de albire intra in contact cu întreaga suprafață dentara iar rezultatul final este uimitor.

In a doua etapa începe procedura efectiva de albire. In general sunt necesare 3 ședințe de 15 min, gelul de albire fiind schimbat după fiecare 15 minute.

Medicul dentist aplica masuri de protecție a țesuturilor moi folosind diferite tipuri de depărtătoare ce țin la distanta buzele, limba si obrajii. Apoi la nivelul gingiei se aplica o barieră gingivala ce împiedică gelul sa atingă gingiile. Când toate acestea sunt protejate, medicul dentist aplica pe suprafața dinților gelul de albire ce va fii activat de laser sau  lampa de albire. Si timp de 15 minute… te relaxezi, te odihnești sau chiar poți urmări serialul tău preferat.

Gelul de albire se schimba la fiecare 15 minute si după fiecare aplicare pacientul poate vedea nuanța la care s-a ajuns. In general se fac 2-3 ședințe, după a 3-a deja dinții sunt mai albi cu pana la 10 nuanțe.

In clinica DentalQ, fie ca beneficiezi de o albire laser, fie de o albire ZOOM!, la finalul tratamentului vei primi o serie de recomandări si sfaturi din partea specialistului ce te vor ajuta sa menții timp îndelungat efectul obținut.

Cu siguranță ai auzit de acele dureri insuportabile din timpul si după tratamentul de albire. Ei bine…ce trebuie sa știi este ca astfel de situații sunt foarte rare, si sunt strâns legate de tehnica si modul de realizare al albirii. In general, după procedura de albire poate apărea o sensibilitate dentara care scade in intensitate si dispare complet in următoarele zile.

In clinica DentalQ realizam  albirea dentara cu laser, o procedura eficienta si confortabila pentru tine. Este considerată o procedură nedureroasa, nu provoacă sensibilitate si nu are efecte secundare.

Înainte de a alege sa îți albești dinții trebuie  sa știi ca lucrările dentare si plombele nu își vor modifica culoarea. In situația in care apar diferențe de culoare intre ele si dinții naturali, acestea pot fii înlocuite.

Timp de 14 zile după un tratament de albire este important sa acorzi o atenție mai mare obiceiurilor alimentare si stilului de viata. Este indicat sa eviți băuturi si alimente colorate, produse cu un potențial mare de a pigmenta dinții (cafea, vin rosu, sucuri galbene,etc). Deasemenea, daca esti fumator,  este recomandat sa opresti fumatul. Multi dintre pacientii nostri fumatori dupa tratamentul de albire au renuntat complet la fumat.

Albire dentara la domiciliu 

Albirea dentara facuta acasa, cu ajutorul gutierelor , este un tip de albire prin care efectele dorite apar mai lent. In general medicul tau dentist iti va recomanda albirea la domiciliu ca o completare a albirii profesionale facuta in cabinet. Sunt folosite geluri speciale cu concentratii mai mici care sunt aplicate in gutierele de albire.

Albire dentară profesională făcută în cabinet

Este cea mai simpla si rapida procedura estetica prin care in doar 30-45 minute obtii dinti mai albi si un zambet stralucitor. De asemenea este cel mai sigur si eficient tip de albire. Medicul dentist are grija ca gelul de albire sa nu intre in contact cu tesuturile moi (gingia, limba sau obrajii) si sa actioneze strict pe suprafata dintilor obtinand dinti mai albi cu pana la 10 nuante.

Program clinică

Vă așteptăm cu drag în clinica noastră!
Luni-Vineri
08:00 – 20:00
Sâmbătă
09:00 – 15:00
Duminică
Închis

Contact:

Contactează-ne

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Serviciul ales

Nu ai rezervat consultatia gratuita ?

Mai ai o sansa!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

*Oferta valabila doar pentru pacientii noi!

Felicitari!

Ai castigat o 

CONSULTATIE GRATUITA

Ora
Minute
Secunde

Profita Acum si Beneficiezi de una dintre cele 5 Consultatii Gratuite pentru clienti noi. Completeaza Formularul si te vom contacta noi pentru a programa consultatia.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

*Oferta valabila doar pentru pacientii noi!