Programează-te

DentalQ

Program

Luni - Vineri: 08:00 - 20:30
Sâmbătă: 08:00 - 14:00
Duminică: Închis

Igienizare Dentară Profesională

Igiena dentara este esentiala pentru a avea un zambet frumos si sanatos. Lipsa igienei dentare sau o igiena precara duce la aparitia multor complicatii nedorite precum cariile dentare si parodontoza, complicatii ce conduc la pierderea dintilor si atrofia oaselor maxilare. Pe lânga acestea , boala parodontala poate crește riscul de aparitie al bolilor cardiovasculare, respiratorii sau a diabetului.

ani
de experiență
1 +
pacienți
fericiți
0 k
Igienizare dentară

Prevenția dentară

Este bine sa înceapă de la vârste fragede si sa fie menținută pe tot parcursul vieții. Igienizarea dentara este cea mai eficientă procedura medicala prin care putem preveni apariția cariilor si a  bolii parodontale, fiind recomandata sa se realizeze la cel mult 6 luni, uneori si mai devreme 3-4 luni in cazul pacienților parodontopati, purtători de aparate dentare sau implanturi dentare.

Este o procedura de curatare profunda a dintilor realizata de medicul dentist in cabinetul stomatologic cu ajutorul echipamentelor moderne. Scopul igienizarii profesionale este acela de a indeparta orice depozit de placa bacteriana si tartru din cavitatea orala (dinti, gingii, limba, lucrari dentare, implanturi, etc) precum si orice coloratie extrinseca, lasand suprafete netede si lustruite, astfel incat placa bacteriana sa nu mai poata adera cu usurinta.

Etapele igienei dentare:

 1. Detartraj cu ultrasunete
 2. Airflow
 3. Periaj profesional
 4. Fluorizare locala

Pachet Welcome

850

340 RON

Întrebări frecvente

Este o procedura prin care medicul dentist indeparteaza depozitele de tartru, depozite ce nu pot fii curatate acasa de catre pacienti prin mijloacele clasice de curatare. Este o procedura non-invaziva, lipsita de durere , delicata cu smaltul dintilor prin care redam pacientilor nostri un zambet curat si stralucitor.

Detartrajul este o procedura nedureroasa, in general, ce nu necesita anestezie. Sunt totusi situatii in care pacientii cu hipersenzibilitate dentara resimt un discomfort in timpul procedurii, cazuri in care medicul dentist poate face o anestezie pentru a reda confortul pacientului.

In clinica DentalQ realizam cu blandete igienizari dentare folosind tehnologia NO PAIN, astfel pacientii nostri au parte de o experienta placuta si nedureroasa.

Poate detartrajul cu ultrasunete sa afecteze smaltul dintilor?

Atunci cand este realizat in mod corect, cu intensitate si presiune optima,cu echipamentele potrivite si folosind si racirea cu apa, detartrajul cu ultrasunete nu afecteaza in nici un fel smaltul dintilor.

Cand este recomandat detartrajul dentar?

Recomandarea generala este ca igienizarea dentara profesionala sa se realizeze o data la 6 luni. Dupa caz, medicul dentist poate recomanda ca igienizarea sa se efectueze mai des , 3-4 luni , in cazul pacientilor cu parodontoza, purtatorii de aparate dentare, lucrari si implanturi dentare , etc.

Vizitele periodice la medicul dentist au ca scop prevenirea aparitia problemelor dentare noi si de a surprinde intr-o faza cat mai incipienta orice afectiune dentara.

Este o procedura de curățare a dinților folosind un jet de particule de bicarbonat de sodiu, apa si aer ce reușește cu succes sa îndepărteze chiar si cele mai intense colorații dentare. Este foarte eficient mai ales in îndepărtarea petelor cauzate de fumat, consumul de cafea si băuturi colorate ce pătează smalțul dinților, redând pacienților un zâmbet mai alb.

Cu ajutorul tehnologiei Airflow LUNOS, la DentalQ beneficiezi de o curățare delicata atât supra cat si sub gingivala, fără durere si cu maxim de confort.

In clinica DentalQ am implementat cu succes protocolul Clean Protocol (Terapia ghidata a biofilmului microbian) mult mai eficient în îndepărtarea bacteriilor, mult mai confortabil pentru pacient și mult mai delicat cu smalțul, gingiile, lucrările protetice și implanturile.

Pentru a menține o gură cât mai curată și pentru a diminua riscurile de apariție a problemelor dentare, e necesar să apelezi la igienizarea profesională la fiecare 6 luni.

Vizitează medicul la fiecare 3 luni daca ești fumător sau la fiecare 4 luni daca ai implanturi dentare ori lucrări protetice pe dinți naturali. Nu uita că durabilitatea oricărui tratament stomatologic e strâns legată de procedurile de mentenanță.

Igienizarea profesională este obligatorie înainte de începerea oricărui tratament stomatologic și trebuie susținută zilnic de igienizarea orală personala realizata cu ajutorul periuței de dinți si a diverselor metode complementare de curățare a dinților (ata dentara, periuțe interdentare, dusul bucal)

Clean Protocol propune o abordare personalizată pentru fiecare pacient în parte, în funcție de necesități și problemele observate clinic de către medic.

 1. Medicul evidențiază placa bacteriană cu ajutorul unei soluții colorante.
 2. Al doilea pas este procedura de airpolish, realizat cu ajutorul pudrelor Lunos de cea mai înaltă calitate și concepute special pentru diverse probleme stomatologice. Aceste pudre elimină riscurile de deteriorare ale smalțului și garantează o curățare eficientă supragingival și subgingival.
 3. Al treilea pas constă în utilizarea ultrasunetelor controlate care permit un detartraj blând și eficient.
 4. Al patrulea pas implica aplicarea pe dinți sau gingie a unor geluri specifice, cu rol remineralizant sau antimicrobian.
 1. Este un protocol sigur și eficace.
 2. Este delicat cu smalțul și țesuturile moi, cu implanturile și lucrările protetice.
 3. Este minim invaziv și reduce necesitatea utilizării detartrajului mecanic cu chiureta.
 4. Este mai eficient, mai rapid și mult mai confortabil pentru pacient decât tehnicile tradiționale.
Clean Protocol este personalizat pentru fiecare pacient în parte:
 1. Igienizare clasică și parodontală
 2. Îndepărtarea biofilmului și a tartrului supragingival și subgingival
 3. Îndepărtarea petelor și pigmentațiilor cauzate de alimente puternic colorante, fumat…
 4. Profilaxia pacienților cu sensibilitate la detartrajul clasic
 5. Îngrijirea implanturilor dentare
 6. Tratamentul peri-implantititei
 7. Îngrijirea lucrărilor protetice pe dinți naturali sau pe implanturi dentare
 8. Profilaxia pacienților operați parodontal sau cu paarodontoza incipientă
 9. Profilaxia dentară a pacienților cu aparat dentar
 10. Pregătire pentru albirea dentară
 11. Pregătirea suprafețelor pentru adeziunea incrustațiilor și a coroanelor dentare
 12. Profilaxia copiilor și adolescenților – prevenția cariilor și a afecțiunilor parodontale

Zâmbet strălucitor

In clinica DentalQ realizam cu blândețe detartraje fără durere, utilizând tehnologia EMS NO PAIN, completata cu airflow LUNOS cu ajutorul căruia reușim sa îndepărtam toate colorațiile dentare, redând pacienților noștri un zâmbet strălucitor.

DETARTRAJ COMPLET

650

260 RON

Oferta cuprinde:

Igienizare dentară

Program clinică

Vă așteptăm cu drag în clinica noastră!
Luni-Vineri
08:00 – 20:00
Sâmbătă
09:00 – 15:00
Duminică
Închis

Contact:

Contactează-ne

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Serviciul ales

Nu ai rezervat consultatia gratuita ?

Mai ai o sansa!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

*Oferta valabila doar pentru pacientii noi!

Felicitari!

Ai castigat o 

CONSULTATIE GRATUITA

Ora
Minute
Secunde

Profita Acum si Beneficiezi de una dintre cele 5 Consultatii Gratuite pentru clienti noi. Completeaza Formularul si te vom contacta noi pentru a programa consultatia.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

*Oferta valabila doar pentru pacientii noi!